Har du spørgsmål?

+45 72 28 72 72

Fodbehandling

KLINIK FOR FODTERAPI

Fodbehandling ved Inge

I min klinik for fodterapi og zoneterapi tilbyder jeg en skræddersyet oplevelse af velvære gennem specialiserede fodbehandlinger. Uanset om du lider af hård hud, ligtorne, nedgroede negle eller blot ønsker at forkæle dig selv med en afslappende fodbehandling, er jeg her for at imødekomme dine individuelle behov og ønsker.

Jeg tilbyder også fodbad med urter. Dette forfriskende fodbad er skabt til at lindre træthed og spændinger i dine fødder. Ved at kombinere udvalgte urter med det varme vand skaber jeg en beroligende blanding, der lindrer spændinger, forbedrer blodcirkulationen og efterlader dine fødder følelsen af dyb afslapning.

Alle mine fodplejebehandlinger afsluttes med en let fodmassage.

Fodbehandling
Behandling af fødder hos Inge Borg Hansen

KLINIK FOR FODTERAPI

Fordelene ved fodbehandling

Der er en lang række sundhedsmæssige og velværemæssige fordele ved fodterapi og fodbehandlinger. Fodterapi kan stimulere blodcirkulationen i fødder og ben, hvilket bidrager til bedre transport af ilt og næringsstoffer til cellerne og fjerner affaldsstoffer.

Fodbehandlinger kan også lindre smerter, der kan stamme fra f.eks. ligtorne, plantar fasciitis eller andre fodrelaterede problemer samt løsne spændinger og forbedre fleksibiliteten. Regelmæssige behandlinger kan opretholde sunde fødder og negle, forhindre ophobning af hård hud og ligtorne samt reducere risikoen for infektioner.

Fodbehandlinger kan samtidig have en dybt afslappende virkning, da massagen og manipulationen af fødderne hjælper med at reducere stress og fremme generel afslapning. Dette kan også have en positiv indvirkning på din søvnkvalitet.

Nedenfor kan du se hvilke slags behandlinger, jeg tilbyder. Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke finder det, du søger – måske kan jeg hjælpe dig alligevel.

Services

Jeg tilbyder følgende fodterapi og fodbehandling:

Fodpleje afsluttes altid med let fodmassage

Ligtorne kan fjernes med en fodbehandling

Fjernelse af evt. Ligtorne

Fjern hård hud med en fodbehandling

Beskæring af hård hud

Fodbehandling

Negleolie og god fodcreme

Fodspa

Fodbad med urter

Behandling af fødder

Let slib og oprens af negle

Negleklip og fodbehandling

Klip af negle

Fodbehandler Inge Borg Hansen

Nænsom fodpleje ved diabetes

Fodbehandling

Mit råd til at få det bedste fodbehandlingsforløb

For at få det maksimale ud af din fodbehandling har jeg samlet nogle gode råd her. Ved at følge disse råd kan du sørge for at passe godt på dine fødder og opretholde deres sundhed og velvære.

Tøv endelig ikke med at dele dine bekymringer, spørgsmål eller tidligere fodproblemer med mig. Jo mere jeg ved om din situation, desto bedre kan jeg tilpasse behandlingen for at imødekomme dine specifikke behov.

Valget af sko spiller en afgørende rolle i dine fødders sundhed. Vælg sko, der passer godt og giver tilstrækkelig støtte. Undgå trange og smalle sko, da de kan føre til ligtorne og deformiteter. Brug åndbare sko lavet af naturlige materialer, der hjælper med at forhindre overdreven sved og lugt.

Giv dine fødder den opmærksomhed, de har brug for, ved at påføre en nærende fodcreme dagligt. Dette vil hjælpe med at bevare hudens elasticitet og forhindre tørhed og revner. Massér forsigtigt cremen ind i fødderne, og brug gerne en eksfolierende scrub en gang om ugen for at fjerne døde hudceller.

Begynd med at give dine fødder den kærlighed og pleje, de fortjener. Rens dine fødder dagligt med varmt vand og en mild sæbe. Tør grundigt, især mellem tæerne, da fugtige områder kan føre til infektioner. Hold neglene trimmet lige over, og undgå at skære dem for tæt, da det kan forhindre indgroede negle.

Din fodbehandling er også en chance for at slappe af og nyde lidt kvalitetstid til dig selv. Tag et dybt åndedrag, luk øjnene og fokuser på at give slip på stress og spændinger.

Fobehandling og fodterapi

Jeg glæder mig til at byde dig inden for i min klinik for fodterapi og fodbehandling

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i min klinik for fodterapi og hjælpe dig med at opnå de bedste resultater ved at tilbyde skræddersyede fodbehandlinger, der opfylder netop dine individuelle behov og ønsker. Uanset om du søger lindring fra smerte, ønsker at forbedre din fodhygiejne eller blot ønsker at forkæle dine fødder med f.eks. fodbad med massage, er jeg her for at hjælpe dig.

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål til en eller flere af mine behandlinger, skal du være velkommen til at ringe til mig på +45 40 26 58 49 eller skrive på inge@borg-hansen.dk, så bestræber jeg mig på at svare hurtigst muligt. Du kan se mine priser på fodbehandling her og læse mere om zoneterapi her.

Klinikken og behandling